Sportieve kinderfeestjes

Hoera, er is binnenkort iemand jarig. Of misschien is er een andere reden voor een leuk kinderfeestje. Mega Training organiseert sportieve kinderfeestjes waarbij alle aandacht naar het kind gaat. Een mega tof kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes, de dag kan niet meer stuk.

Als ouder is het ieder jaar een heel gedoe om een kinderfeestje te organiseren. Gaan we uit of blijven we thuis, bakken we pannenkoeken of bestellen we eten?

Kijk je ook altijd tegen de drukte, stress en vooral de rommel in huis aan? Met een Mega Kinderfeest nemen we al deze zorgen weg. Het sportieve kinderfeestje vindt in onze gymzaal plaats. We organiseren verschillende activiteiten waaronder Mario Kart, lasergamen of AcheryTag. Maar natuurlijk ook sportieve activiteiten, geheel afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit verschillende activiteiten

Een sportief kinderfeestje in Rotterdam of het Westland moet natuurlijk een goede indruk achterlaten. Daarom heeft de jarige keuze uit verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld apenkooien, hierbij bouwen we de gymzaal tot een echte apenkooi-jungle om. Klimmen, klauteren en natuurlijk zwaaien, wie houdt hier niet van?

Als een echte jager met een veilige pijl en boog mikken, dat is AcheryTag. Of het uitdagende freerunning waarbij alles onder goede begeleiding plaatsvindt. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heb je een ander idee voor een te gek sportief kinderfeestje? We staan voor heel veel dingen open, neem gerust contact op.

Kinderfeest, diploma, gymzaal

Wij zorgen dat jullie de dag van je leven beleven!

De jarige kan kiezen tussen verschillende activiteiten.

Lasergamen

Verzamel zoveel mogelijk punten door jouw vriendjes en vriendinnetjes te raken!

Apenkooien

Klimmen, klauteren en zwaaien, letterlijk een “apekooi”. Beleef Mega veel fun!

Mario Kart

Een stoer Mario Kart feestje geven? Dat kan bij ons, wij regelen alles tot in de puntjes!

Freerunning

Tijdens het freerunnen krijgen de kinderen leuke en veilige oefeningen.

Mega Multisport

Proef van alle sporten bij een Mega Multisport feestje!

AcheryTag

Wie mikt het beste? Ga de strijd aan met pijl en boog!

Mega Feestje op aanvraag

Heb jij een ander Mega leuk idee? Bel ons!

Compleet kinderfeestje

Mega Training is niet alleen expert op het gebied van multisport lessen, we organiseren ook complete én sportieve kinderfeestjes. Alles is tot in de puntjes geregeld, van indoor locatie tot sportmaterialen, feestmuziek en natuurlijk mega gezellige slingers en ballonnen.

Mike is de mega toffe docent die gewend is om een grote groep kinderen te begeleiden. Ouders hoeven alleen nog maar te genieten van de lach op het gezicht van hun kind. Oh ja, wel nog even zelf de uitnodigingen versturen, dan komt het allemaal goed.

Wat jullie zelf regelen

Cola en chips of melk en fruit. Elk kind heeft zijn eigen smaak of voorkeur. Ouders weten wat goed is voor hun kind en zijn ook op de hoogte van een eventuele voedselallergie. Wij organiseren het Mega sportieve kinderfeestje, jullie nemen de snacks en drankjes mee. Neem dus gerust alles mee waar kinderen zin in hebben, hier doen we niet moeilijk over.

Vraag een Mega Kinderfeest aan

De sportieve kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar oud. De minimale groepsgrootte bedraagt 8 kinderen. Om goed overzicht én het gezellig te houden hanteren we maximaal 18 kinderen per Mega Kinderfeest.

Extra informatie

Wat wij regelen:

✓ Een geschikte gymzaal
✓ Een gediplomeerde gymdocent
✓ Muziekbox & feestmuziek
✓ Sportmaterialen

Wat jullie regelen:
✓ Snack’s & Drankjes
✓ Maximaal 18 kinderen

Tarief:
Totaalprijs van €195,-

Programma

Fictieve planning:

  • 15.55 – 16.00 uur : Aankomst bij locatie
  • 16.00 – 16.15 uur : Boogschieten/ Tikspel/ Mikken
  • 16.15 – 16.35 uur:  Apenkooi / Mariokart
  • 16.35 – 16.40 uur: Tijd voor een pauze (dankje/snack)
  • 16.40 – 17.00 uur: Lasergamen
  • 17.00 – 17.15 uur: Eindspel (10 tellen in de rimboe/ verstoppertje)

Tijdstippen en activiteiten zijn altijd in overleg!