Tijdens de Mega Multisportkampen bieden wij het volgende

Een onvergetelijk, Mega gezellig sportkamp

Professionele begeleiding

Goede communicatie

Kleine groepjes

Persoonlijke aandacht

Beter leren bewegen

Beleef de week van je leven!

Het Mega Multisportkamp is bedoeld voor alle kinderen tussen de 5 en 10 jaar. Tijdens het kamp zullen de kinderen onder begeleiding van de docent diverse sportspellen uitvoeren en spellen spelen. Van boogschieten tot hockey en van tikkertje tot trefbal. Naast alle leuke sporten en spellen zal er ook volop gebruik worden gemaakt van het springkasteel, de hindernisbaas, de knotshockeyboarding of de buikschuifbaan. Wij weten nu al dat het een fantastisch kamp gaat worden! De activiteiten zullen bijdrage aan de motorische ontwikkeling van uw kind. Daarnaast leren de kinderen ook om met leeftijdsgenootjes te spelen en samen te werken. Tijdens het kamp maken de kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Het is dus helemaal niet erg om zonder vriendje of vriendinnetje op kamp te gaan.

Begeleiding

Het Mega Multisportkamp staat onder begeleiding van een professionele docent. De docenten die actief zijn tijdens het Mega Multisportkamp hebben een studie gevalt zoals Sport & Bewegen, Cios of ALO. De docenten zijn dus gewend om met kinderen te werken en weten precies hoe ze met de kinderen om moeten gaan en kunnen ze motiveren bij een tegenslag. Per 8 kinderen zal er minimaal 1 begeleider aanwezig zijn.

Op leeftijd ingedeeld

Afgestemd met vriendjes

Maximaal 8 kinderen per begeleider

Persoonlijke aandacht

Dagprogramma

Dit is een globale dagindeling, dit kan tijdens het kamp afwijken. De kinderen kunnen ook eerder worden gebracht en later worden opgehaald. Dit is geen enkel probleem als wij dit voor aanvang van het kamp weten. Mocht een hele dag te lang zijn voor uw zoon/dochter dan kan hij/zij ook eerder worden opgehaald.

 • 8:00 – 9:00     Extra opvang mogelijkheid
 • 9:00 – 9:15      Ontvangst
 • 9:15 – 9:30      Opening en warming-up om de dag goed te beginnen
 • 9:30 – 11:00    Sporten en Spellen op het veld
 • 11:00 – 11:15   Drinkpauze
 • 11:15 – 12:30   Sporten en Spellen op het veld
 • 12:30 – 13:35  Lunchpauze
 • 13:35 – 13:45   Zonnebrand smeren
 • 13:45 – 15:00  Sporten en spellen op het veld
 • 15:00 – 15:15   Drinkpauze
 • 15:15 – 16:25    Sporten en spellen op het veld
 • 16:25 – 16:30   Dag afsluiten
 • 16:30 – 17:00   Ophalen van kinderen/vrij spelen

Overige informatie

Lunch en tussendoortjes

De lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd door Mega Training. Wij zorgen dat er een gezonde voedzame lunch is zodat de kinderen de rest van de dag weer volop kunnen bewegen. Het kan zijn dat er af en toe een snack bij zit om de kinderen toch een beetje te verwennen tijdens de vakantie. Wanneer uw zoon/dochter nog niet zelf zijn of haar boterham kan smeren zal de begeleider daar mee helpen. Als uw zoon/dochter een allergie heeft zullen we zorgen dat er producten zijn die hij/zij wel mag eten en drinken.

 

Veiligheid

Het Mega Multisportkamp is voor jonge kinderen en daarom zorgen wij dat ze continu onder begeleiding zijn van hun docent. Er zal dus nooit een moment zijn dan de deelnemers alleen zijn. Daarnaast worden de sporten en spellen op een veilige manier beoefend. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zorgen wij voor degelijke materialen en voldoende begeleiding. Tijdens het kamp is er EHBO’er aanwezig.

Locatie

Het Mega Multisportkamp vindt plaats op de velden van de hockey- of voetbalclub. Tijdens de pauzes zullen we gebruik maken van het clubhuis.