Multisport - verschillende sporten

Jong geleerd is oud gedaan, beweging en sporten is een investering voor later. Multisport Rotterdam richt zich op de sociale- en motorische ontwikkeling van het kind. Bovendien maakt het kind kennis met verschillende sporten. Dit voorkomt dat er al te vroeg een keuze wordt gemaakt. Doen waar je écht plezier in hebt, dat staat bij multisport Rotterdam voorop.

Welke sport past bij mijn kind?

Voor ouders is het niet makkelijk om te bepalen welke sport goed bij het kind past. Mega Training Rotterdam biedt multisport voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar oud. Tijdens de lessen richten we ons op vele sporten. Kids oefenen vaardigheden die bij de sport passen, bijvoorbeeld voetbal, tennis, hockey, freerunnen of judo.

Kinderen pakken deze basisvaardigheden snel op. Hierdoor zijn ze steeds gerichter bezig met de meer complexere vaardigheden die bij deze sporten horen. Dit is een goed uitgangspunt om te kijken welke sport het echt leuk vindt of waar het talent voor heeft.

Multisport Rotterdam - samen sporten

Voordeel van multisport Rotterdam is dat het kind contact maakt met leeftijdsgenootjes. Het is best mogelijk dat hier bekende gezichten bijzitten. Het kind breidt bovendien zijn vriendenkring uit, en ook nog eens uit de eigen woonplaats.

Samen sporten creëert een band. Bij multisport Rotterdam draait het niet alleen om het ontwikkelen van vaardigheden maar ook om samenwerking. Multisport lessen zijn dus goed voor alle aspecten van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Onmisbaar want momenteel is ruim 30% van de kinderen motorisch niet goed ontwikkeld. Daar gaat multisport Rotterdam verandering in brengen.

Gratis proefles multisport

Kennis maken met multisport Rotterdam? Al tijdens de eerste multisport les leert het kind zijn of haar grenzen verleggen. Kinderen beleven plezier aan multisport, ongeacht leeftijd, geslacht of ontwikkelingsniveau.

Mike begeleidt kinderen vanaf het allereerste moment. Kennis maken met de nieuwe omgeving en kinderen is spannend, daar wordt rekening mee gehouden. De eerste proefles voor multisport Rotterdam is gratis. Dit is mogelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Bekijk het lesrooster en meld zoon of dochter direct aan.