Multisport - plezier zonder prestatiedrang

Topsporters bewijzen het: je op latere leeftijd specialiseren is beter. Laat kinderen kennismaken met verschillende sporten. Multisport Westland van Mega Training biedt afwisseling, uitdaging en plezier voor kinderen van 5-12 jaar oud. Multisport betekent een brede ontwikkeling. Niet alleen op het gebied van verschillende vaardigheden maar ook wanneer het op sociale contacten aankomt.

Sporten voor kinderen in het Westland

Door digitalisering bewegen en sporten kinderen te weinig. Ruim 30% van de kinderen heeft een verminderde motorische ontwikkeling. Dit is zorgelijk, daarom is sporten voor kinderen in het Westland een aanrader. Bij Mega Training Westland zijn kinderen hiervoor aan het juiste adres. De multisport lessen richten zich op de verschillende sporten. Denk hierbij aan voetbal, tennis, hockey, een vechtsport of freerunnen.

Alle basisvaardigheden uit deze sporten komen aan bod. Kinderen ontwikkelen zich snel, al helemaal met de juiste begeleiding. Van hieruit kan bekeken worden welke sport het kind echt leuk vindt. Maar ook waar de talenten liggen. Multisport Westland is dus het goede sportieve uitgangspunt voor later.

Top 7 leukste sporten voor kinderen

Multisport Westland - altijd in de buurt

Het menselijk lichaam is gebouwd op veel bewegen. Kinderen doen dit graag maar vinden niet altijd de motivatie hiervoor. Daarom is uitdaging zo belangrijk. Springen, rennen, klauteren, gooien, vangen en nog veel meer. Geen enkele les is hetzelfde.

Aan de andere kant speelt gemak een grote rol. Het is niet prettig wanneer je kind lang moet reizen om naar sportles te gaan. Mega Training geeft multisport lessen op verschillende locaties. Onder andere in Rotterdam maar natuurlijk ook in het Westland. Multisport is altijd in de buurt.

Multisport Westland is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar oud. Voor kinderen met autisme hebben we een apart lesrooster. Tijdens deze multisportlessen houden we rekening met verschillende zaken waaronder concentratie, het voorkomen van overprikkeling en het ontwikkelen van sociale interactie.

Multisport is voor iedereen! Kinderen met autisme of een (licht) lichamelijke beperkingen zijn net als elk ander kind van harte welkom. Samen bekijken we de mogelijkheden en waar we rekening mee moeten houden. Voor kinderen met autisme zijn er specifieke multisport lessen beschikbaar.

Lesrooster Westland

Locatie in het Westland

Trainingstijd
Zondag in ’s Gravenzande
10:00 tot 10.45 Multisport Westland
10.45 tot 11.30 Multisport Special

Meld je aan voor een gratis proefles

Wat is er leuker dan samen bewegen en hierbij ook nog eens je grenzen verleggen? Multisport lessen in het Westland creëert een brede ontwikkeling en interesse. Dit maakt de keuze voor een latere sport er alleen maar makkelijker op. Is multi sport iets voor jouw kind? Meld je aan voor een gratis proefles.

In het lesrooster vind je de locatie en data. Vul het formulier in en je kind mag gratis kennis komen maken met een van de leukste sporten van het Westland.