Mega Multisport 


Vraag een proefles aan


 

Kinderen beter leren bewegen, daar gaat Mega Training voor. 
Multisport is hét middel om kinderen motorisch te verbeteren en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot jonge atleten, die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. 

Middels sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van de verschillende leeftijdsgroepen, wordt een stukje van de opvoeding zo uit handen genomen.


 

 

Waar worden de groepstrainingen gegeven?
Wij verzorgen de groepstrainingen op dit moment op twee locaties:

Spoorweghaven 172 te Rotterdam
Heidestraat 9 te Rotterdam


TRAININGSTIJD:
Woensdag 13.00 - 14.00

INSTRUCTEURS
De Instructeurs die uw kinderen begeleiden zijn in bezit van hun 'Bachelor of Sport and Physical Education' . Ze zijn ook allemaal gecertificeerd met het EHBO certificaat. Daarnaast hebben we diverse trainers die opgeleid zijn in het Rots en Water programma.

KOSTEN
Een lidmaatschap kost €175,- voor een geheel jaar, dit komt neer op ongeveer 4 euro per les! Wellicht komt u in aanmerking voor het Jeugd Fonds Sport, dan wordt bijna het gehele bedrag vergoed.


 

Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je op woensdagmiddag van 13.00 tot 14.00 vrijblijvend meedoen aan een proefles. Vul dit contactformulier in om zeker te zijn van een plekje voor de proefles.

 

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak via: info@megatraining.nl