Kom kinder sporten bij Mega Training

Zou uw kind graag willen sporten, maar is het lastig om één sport te kiezen? Gelukkig hoeft kiezen niet! Kom kinder sporten bij Mega Training. In één multisportles leren kinderen zo kennismaken met allerlei sporten. Na een paar jaar kan het kind dan zelf een afgewogen keuze maken voor een sport waar het zich de rest van het leven op kan storten. Sporten bij Mega Training is professioneel begeleid sporten voor kinderen op een ongedwongen, leuke en super gezellige manier. Ook is het een erg makkelijke manier om nieuwe vriendschappen te sluiten.  

Maar sporten bij ons is niet alleen leuk – ook is het op vele manieren goed voor de ontwikkeling van uw kind. Lees hier wat de vele voordelen zijn van kinder sporten en kom snel eens gratis kennismaken middels een proefles!

Voor wie is kinder sporten?

Elk kind is bij ons welkom en zal zich thuis voelen. Ons aanbod is zeer breed en spreekt dan ook een brede doelgroep aan. Onze groepslessen met kinder sporten zijn bijvoorbeeld geschikt voor kinderen die nieuwe vriendschappen willen sluiten, maar ook voor wie wat meer beweging wil krijgen, allerlei sporten wil uitproberen, of mentaal weerbaarder wil worden. Sporten heeft namelijk een positieve uitwerking op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van kinderen, en zal uw kind socialer maken. Tijdens het sporten in onze Mega Multisportlessen en Mega Multisportkampen leren de kinderen op een ongedwongen en makkelijke manier nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.  

Kinder sporten kan bij ons in verschillende leeftijdsgroepen, elk zo met eigen aandachtspunten: 

  • Kleuters; de focus ligt bij deze groep op ontwikkeling van de motoriek. We kijken welke spelvorm en activiteiten we kunnen inzetten om het kind te doen groeien.
  • 5 t/m 7 jaar: deze groep leert de basis van allerlei sporten.
  • 8 t/m 12 jaar: de kinderen oefenen met wat complexere sportvaardigheden. Ze kunnen ontdekken waar hun talenten en voorkeuren liggen en welke sport het beste bij ze past.  

Professionele begeleiding door trainers met ervaring

Onze trainers zorgen ervoor dat iedereen meer dan voldoende aandacht en begeleiding krijgt, en dat elk kind betrokken wordt bij het sporten. Onze trainers dagen de kinderen graag uit om ze zo een handje te helpen in hun ontwikkeling, zowel op sportief vlak als persoonlijk. We werken met kleine groepen, zodat elk kind genoeg aandacht krijgt.  

En natuurlijk zijn onze trainers geschoold en ervaren; stuk voor stuk zijn dit betrokken professionals die een studie hebben gedaan als ALO, Sport & Bewegen of Cios. Ook hebben ze ervaring met de doelgroep.  

Vraag een gratis proefles aan bij u in de buurt

Wilt u een keer zo’n sportles uitproberen, sluit dan gerust eens aan bij het kinder sporten bij u in de buurt. Vraag een gratis proefles aan bij een locatie naar keuze, zo kan uw kind zelf beoordelen of het bevalt.   Of ze nu meegaan op een van onze Mega Multisportkampen, een Mega Kinderfeestje bezoeken of meedoen aan onze gevarieerde sportlessen, uw kind zal met veel plezier terugkijken op onze activiteiten!  

Hier worden onze groepstrainingen gegeven

Trainingstijd
Woensdag in Rotterdam
12.30 tot 13.15 (5 t/m 8 jaar) Mega Leeuwen
13.15 tot 14.00 (9 t/m 12 jaar) Mega Atleten

Trainingstijd
Woensdag in Rotterdam
13.15 tot 14.00 (5 t/m 12 jaar) Combi groep
.

Trainingstijd
Zondag in ’s Gravenzande
10.00 tot 10.45 (5 t/m 12 jaar) Combi groep
10.45 tot 11.30 (5 t/m 12 jaar) Multisport Special