Sportles voor uw kinderen

Wilt u uw kinderen met plezier laten sporten en bewegen, kom dan naar Mega Training! Wij hebben ons gespecialiseerd in sportles voor kinderen en bieden veel verschillende leuke sporten in onze lessen aan. Zo kunnen de kids op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en aan hun fitheid én mentale staat werken. Onze focus: kinderen laten zien hoe fijn, leuk en gezond sporten en bewegen is, en hun gezondheid daarbij verbeteren. Lees hier meer over het kinder sporten bij Mega Training. 

De vele voordelen van sportles voor kinderen bij Mega Training

Als volwassene weet u al lang dat sporten en bewegen gezond is en ontzettend veel voordelen heeft. Mensen die sporten en voldoende bewegen, leven langer, zijn gezonder en gelukkiger. Ook is het goed voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Dit wilt u natuurlijk ook voor uw kinderen.  

Bij Mega Training laten we uw kind kennismaken met sport en beweging op een leuke manier. In onze lessen komen allerlei sporten langs. Zo zal er altijd iets tussen zitten dat uw kind leuk vindt, en zo kan uw kind ongedwongen diens voorkeur ontwikkelen. 

Kinderen die bij ons sporten, leren eveneens beter bewegen. Uw kind zal beter worden in verschillende sporten, maar zal zich ook gewoonweg in het dagelijks leven makkelijker bewegen. En natuurlijk wordt uw kind fitter. Maar dat niet alleen: kinderen die sporten, voelen zich psychisch beter en worden mentaal weerbaarder. Middels de sportles bouwen de kinderen een beter zelfbeeld op. Daarmee is onze sportles een goede optie voor kinderen die onzeker zijn of gepest worden.  

Ook voor kinderfeestjes en sportkampen

Naast onze Mega Multisportlessen bieden we ook Mega Kinderfeestjes en Mega Multisportkampen aan. Zo wordt sporten nog leuker! De kindersportkampen zijn geschikt voor kids van 5 tot en met 10 jaar, en een leuke en ongedwongen manier voor uw kinderen om nieuwe vriendschappen te sluiten. De kinderfeestjes worden volledig afgestemd op de wensen van het kind; Mario Kart of lasergamen zijn voorbeelden van de vele activiteiten die we kunnen aanbieden om deze feestelijke dag onvergetelijk te maken.  

Onze trainers zijn professionele docenten die een studie hebben gedaan zoals ALO, Sport & Bewegen of Cios en hebben meer dan voldoende ervaring met kinderen. Ze weten precies hoe ze sporten voor kinderen leuk en aantrekkelijk moeten maken. We werken met kleine groepen zodat alle kinderen voldoende aandacht krijgen.  

Probeer een gratis proefles

Laat uw kind zelf beoordelen wat het van onze lessen vindt, en maak gebruik van een gratis proefles! Deze bieden we aan op onze verschillende locaties. Kies simpelweg de locatie bij u in de buurt en laat uw kind langskomen wanneer het jullie past. 

Hier worden onze groepstrainingen gegeven

Trainingstijd
Woensdag in Rotterdam
12.30 tot 13.15 (5 t/m 8 jaar) Mega Leeuwen
13.15 tot 14.00 (9 t/m 12 jaar) Mega Atleten

Trainingstijd
Woensdag in Rotterdam
13.15 tot 14.00 (5 t/m 12 jaar) Combi groep
.

Trainingstijd
Zondag in ’s Gravenzande
10.00 tot 10.45 (5 t/m 12 jaar) Combi groep
10.45 tot 11.30 (5 t/m 12 jaar) Multisport Special